Fons Social Europeu. Ajuntament de Villalonga.

Actualitat
Cementeri. Ajuntament de Villalonga
20/04/2018
Amb motiu de les obres de rehabilitació i reconstrucció previstes al cementeri que afecten el grup I de nínxols, del 81 al 176 ambdós inclosos, es convoca a una reunió veïnal el dia 4 de maig amb els familiars de les persones relacionades al llistat publicat al tauler d'anuncis del portal de la transparència per tal d'informar sobre l'assumpte. Es demana màxima assistència.
2018.04.17 Presentació del llibre Diània Terra Nostra
L'ajuntament ha organitzat, amb la col·laboració de l'Associació muntanyista de Vilallonga , l'acte de presentació del llibre de Just I. Sellés "Diània, terra nostra" per al dia 27 d'abril a les 20.00 h. La presentació estarà acompanyada de la projecció del documental "Desperta Diània".
2018.04.13 Pla EMPUJU. AJUNTAMENT DE VILLALONGA.
13/04/2018

Fruit de la sensibilitat de la corporació local, dirigida per l'alcalde Enric Llorca, i de l'aposta per actuar sempre que hi ha una oportunitat per combatre l'atur juvenil, s'ha pogut finalitzar amb èxit l'anomenat Programa EMPUJU, un programa amb finançament del Fons Social Europeu i de la Generalitat Valenciana.

2018.04.12 Campanya Mans al Riu. Fundació Limne i Ajuntament de Villalonga.
Medi Ambient - 12/04/2018
La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Villalonga, dirigida per Vicent Rocher Nácher, es suma una vegada més a la macro neteja de residus 'Mans al Riu' que, des de l'any 2010, organitza de manera regular la Fundació Limne amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius.
2018.03.26 Convocatòria plenari. Ajuntament de Villalonga.
26/03/2018
Ha estat convocada la sessió plenària ordinària corresponent al mes de març. Punxant ACÍ podreu accedir a l'ordre del dia amb els detalls dels punts a tractar. Participar és el vostre dret.
2018.03.23 Escoleta de Pasqua. Ajuntament de Villalonga.
23/03/2018
Els dies 3,4,5 i 6 d'abril torna una nova edició de l'Escoleta de Pasqua amb tallers i més, des de les 9.00 fins a les 13.00 h. L'activitat tindrà lloc a la Casa de la Cultura. A la notícia completa podeu trobar els enllaços als documents per a la inscripció.
2018.02.21 Presentació projecte nova piscina. Ajuntament de Villalonga.
21/02/2018
Amb la intenció de presentar el projecte de la futura piscina municipal i obrir un debat públic on es puguen plantejar i debatre opinions, idees i suggeriments perquè aquesta esdevinga una instal·lació de consens i construïda de la millor manera possible, l'alcalde de Villalonga, Enric Llorca, fa extensiva a tot el poble la invitació a participar en l'acte...
2012.02.12 Llista definitiva borsa psicòlegs. Ajuntament de Villalonga.
16/02/2018
Ja teniu al vostre abast el llistat de les persones aspirants que han aprovat la primera fase de la selecció per a la provisió d'una plaça de psicòloga o psicòleg mitjançant la borsa de treball oberta a l'efecte. Com sempre, podreu trobar el document al portal de la transparència municipal.
2018.02.16 Llistat definitiu admesos i admeses borsa treball treballador social. Ajuntament de Villalonga.
16/02/2018
Ha estat publicat al portal de la transparència el llistat definitiu de persones admeses a la borsa de treball per a la provisió d'un lloc de treball com treballador o treballadora social. Podeu accedir al document dins de l'apartat d'organització-borses de treball. 
2012.02.12 Llista definitiva borsa psicòlegs. Ajuntament de Villalonga.
12/02/2018
Ja podeu consultar el llistat definitiu de persones admeses i no admeses per a la borsa de treball per a la provisió d'una plaça de psicòloga o psicòleg per a l'ajuntament de Villalonga. Com sempre podeu trobar el document en el portal de la transparència municipal.
2018.02.06 Exposició eines tradicionals. Ajuntament de Villalonga.
Cultura - 06/02/2018
Estem preparant des de l'ajuntament una exposició d'eines relacionades amb els oficis i tasques tradicionals. Si teniu qualsevol instrument o eina que s'utilitzara en aquests, podeu deixar-los en dipòsit a les oficines de l'ajuntament. Qualsevol material que trobeu interessant per ser exposat serà ben rebut. Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració!
2018.02.02 Cessió lector de xips Col·legi de Veterinaris de València. Ajuntament de Villalonga.
02/02/2018
Per una millor convivència i per poder actuar davant robatoris o situacions d'abandó, o simplement perquè poden extraviar-se, és necessari un adequat control de les mascotes que obligatòriament han de comptar amb el seu corresponent xip identificatiu. Amb eixe objectiu el Col·legi de Veterinaris ha cedit al nostre ajuntament un lector que sens dubte facilitarà eixa tasca a la policia local.
2018.01.26 Concurs de fotografia per Sant Valenti. Ajuntament de Villalonga.
26/01/2018
Voleu guanyar-vos un sopar? Col·laborar amb el comerç local i gaudir de la fotografia? Ara ho podeu aconseguir participant en el concurs de fotografia per Sant Valentí. Teniu tota la informació al cartell i les bases.
COR. ECOPARC MÒBIL. AJUNTAMENT DE VILLALONGA
Medi Ambient - 09/01/2018
A partir del dia 29 de gener tots els dilluns hi haurà un Ecoparc mòbil al poble per tal de fer fàcil el reciclatge. Amb aquest es pretén instaurar "El Meu Compte Ambiental", un sistema que donarà "ecopunts" que cada usuari acumularà en funció del tipus i quantitat de residus que diposita a les instal·lacions que li permetran bonificacions en el rebut del fem...
2018.01.05 Actuació en polígon industrial de Villalonga. IVACE. Ajuntament de Villalonga.
04/01/2018
L'IVACE co-finança una important inversió per a la millora del nostre polígon. Es tracta d'una actuació valorada en 174.000.000 € que permetrà la modernització i millora d'infraestructures i serveis del polígon anomenat sector industrial est. Si voleu conéixer més dades, punxeu ACÍ.
2017.12.14 Visita Ames de Casa i Jubilats a la Diputació. Ajuntament de Villalonga.
14/12/2017
L'Associació d'Ames de Casa de Villalonga i la de Jubilats i Pensionistes tenia l'oportunitat de visitar la Diputació Provincial de València en una excursió organitzada per l'ajuntament fa uns dies on van ser rebudes per la diputada responsable de l'àrea de benestar social, Na Mercedes Berenguer Llorens.
2017.12.14 Concurs de betlems. Ajuntament de Villalonga.
14/12/2017
Si sou de muntar el betlem a Nadal, ara teniu una nova oportunitat de participar en el tradicional concurs que cada any s'organitza per premiar el millor. Cal apuntar-se a la parròquia a la biblioteca fins al dia 22 de desembre.
2017.11.28 Convocatòria plenari. Ajuntament de Villalonga.
28/11/17
Ha estat convocat el plenari ordinari de novembre. A l'enllaç us deixem l'ordre del dia on hi ha assumptes d'interés comú. Participar en les sessions del ple de la corporació és el vostre dret. Participeu!
2017.11.26 Campanya a favor del comerç local. Ajuntament de Villalonga.
26/11/2017
Ens sumem a la campanya que la FVMP i la Conselleria d'Economia Sostenible han posat en marxa per a potenciar la compra en establiments comercials locals i sensibilitzar sobre la importància per a l'economia i la generació d'ocupació que representa a l'àmbit municipal. Comprar al poble sempre suposa avantatges, perquè trobareu qualitat i un tracte personal i especialitzat.
2017.11.24 Assenyala el masclisme. Ajuntament de Villalonga.
24/11/2017
Amb la Campanya Institucional de la Generalitat del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es pretén presentar un missatge comú de totes les Administracions Públiques per a visibilitzar molt clarament, la unitat de tots i totes davant d'aquest atemptat, que lluny d'acabar-se, es presenta cada vegada més cruel i inadmissible.

 

Segueix-nos

   

 

L'oratge a Villalonga

Baner oratge. Ajuntament de Villalonga.

Portal de la Transparència

Portal de la Transparència. Villalonga Ajuntament

L'Ajuntament a un clic!

WhatsApp Villalonga

Villalonga al Facebook

XII Concurs Blat Picat

XII Concurs de Blat Picat i X Fira Gastronòmica. Ajuntament de Villalonga.

Patronat Provincial de Turisme

 

Valencia Turisme. Villalonga ajuntament

Comerç Villalonga

 

Villalonga, Naturalment - Vídeo


Villalonga Naturalment

VILLALONGA NATURALMENT TURISME VILALLONGA

Plànol Villalonga

Galeria de fotografies

Videoteca

Horari autobusos

Més sobre Villalonga
09/05/2017
Fa ara poc més d'un any, el 12 d'abril de 2016, l'alcalde Enric Llorca prenia la iniciativa i remetia un escrit a la Gerència Regional del Cadastre amb una petició d'ofici per tal que aquest organisme rebaixara el valor cadastral dels béns immobles de la localitat en un 9% per aquest exercici...
27/01/2016

Amb data 26 de gener ha estat publicat al BOP la revisió de l'ordenança fiscal reguladora de les llicències d'activat així com la de convivència ciutadana. Com la resta de normativa de tipus municipal podeu consultar-les al portal de la transparència. A la notícia sencera teniu els enllaços directes a cada ordenança.

17/02/2016
La taxa del Consorci no està exempta de certa polèmica de vegades pel mateix desconeixement que tenim sobre la mateixa. Per tal d'informar-nos, el COR ens explica de manera senzilla el perquè de la taxa i perquè reciclar no ens costa diners, i pel contrari ens ajuda a rebaixar la factura que tots i totes paguem pel fem. FULLET.

més notícies

Més sobre l'Ajuntament
17/05/2017
L'Ajuntament de Villalonga dóna suport a la iniciativa "Pels drets humans #EspailliuredeLGTBfòbia" el 17'M, Dia Internacional contra la LGTBfòbia. Qui tinga gana de col·laborar, pot apropar-se a l'entrada de l'Ajuntament a fer-se una fotografia i pujar-la al Facebook mencionant a @ajuntamentvillalonga. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
25/02/2017

Cal recordar que la progressiva implantació de la tecnologia anomenada 4G per les operadores de telefonia mòbil pot provocar alguns problemes al senyal de TDT pel fet que les freqüències que estan fent-se servir són les mateixes que utilitzava la televisió. Si teniu algun problema o dubte per a més informació podeu consultar:
                carta ajuntament - tríptic - infografia.

16/09/2015

A més de ser d'obligat compliment per la Llei 2/2015 de la Generalitat Valenciana, el compromís per la transparència no pot ser sols una qüestió de legalitat sinó de voluntat política de les administracions locals, i és per això que Villalonga ja treballa per a fer realitat el seu portal de la transparència.

més notícies

Exposició de fotografia

IV Centenari de la Carta Pobla